Login to your account

Username *
Password *

NordVPN kūrėjai pristato naujausią produktą „Saily“ – eSIM paslaugą keliaujantiems 

By Nord security Kovas 26, 2024 128

 

Saily“, skaitmeninė SIM kortelė (eSIM), nuo šiandien prieinama visiems keliaujantiems. Naujausia „NordVPN“ kūrėjų paslauga vartotojams siūlo platų eSIM mobiliojo ryšio planų pasirinkimą, užtikrinsiantį sklandų mobilųjį bei interneto ryšį net tolimiausių kelionių metu. 

Naudodamiesi „Saily“ programėle vartotojai gali rinktis savaitinius ar mėnesinius mobiliojo ryšio ir interneto duomenų paketus, prieinamus daugiau nei 150-yje šalių. Taip pat, iškilus bet kokiems klausimams, klientai galės susisiekti su visą parą veikiančiu aptarnavimo centru.

„Žmonės vis dažniau keliauja darbo ar laisvalaikio tikslais, todėl būtinos technologijos, kurios ne tik užtikrina saugumą, bet ir padeda keliauti patogiau . Mūsų naujas produktas „Saily“ leis naudotis interneto bei mobiliuoju ryšiu patogiai ir už prieinamą kainą. Džiaugiamės galėdami pasiūlyti dar vieną labai naudingą ir reikalingą paslaugą vartotojams visame pasaulyje", – teigia „Nord Security“produktų strategijos vadovas Vykintas Maknickas. 

Pasak V. Maknicko, keliaujantiems ar dirbantiems nuotoliniu būdu eSIM taip pat leis sumažinti tarptinklinio ryšio mokesčius. Verta pažymėti, jog didelė dalis JAV interneto vartotojų jau dabar kasdien naudojasi skaitmeninės SIM kortelės paslaugomis.

„Skaitmenizacija visiškai pakeitė pasaulį. Keliaujame dažniau ir toliau. Nuolat primename savo klientams, kad keliaujant derėtų nepamiršti asmeninio saugumo ir vengti naudotis „Wi-Fi“ tinklu kavinėse ar kitose viešosiose erdvėse. Naudodamiesi mūsų eSIM paslauga vartotojai galės nebesijaudinti dėl tarptinklinio ryšio mokesčių ir išvengti nesaugių viešų interneto prieigų“, – teigia V. Maknickas.

Naujausių tyrimų duomenimis, net 40 proc. vartotojų yra patyrę kibernetinių atakų, kai keliaudami naudojosi viešuoju „Wi-Fi“ tinklu.

Rate this item
(0 votes)