Login to your account

Username *
Password *

„Amlyze“ ir „Satchel“ apjungia jėgas: skaitmeninės bankininkystės atitiktį bus siekiama kilstelti į naują lygį

By Amlyze Sausio 22, 2024 265

 

Satchel, skaitmeninės bankininkystės paslaugų Europoje teikėja, ketina stiprinti savo atitikties standartus ir tam renkasi strateginį bendradarbiavimą su „Amlyze“, RegTech srityje veikiančia verslui skirtų finansinių nusikaltimų prevencijos sprendimų kūrėja.

„Satchel“ tikslas yra teikti naujos kartos skaitmeninės bankininkystės paslaugas, o to siekiant būtina skirti didelį dėmesį atitikties ir klientų saugumo užtikrinimui. Tai sutampa su „Amlyze“ vizija klientams siūlyti aukščiausios kokybės finansinių nusikaltimų prevencijos sprendimus, sukurtus geriausių savo srities ekspertų.

Kaip sparčiai auganti FinTech sektoriaus įmonė, „Satchel“ į savo veiklą nuolat integruoja naujausius sprendimus, siekdama optimizuoti darbo procesus ir padidinti efektyvumą, tuo pat metu užtikrindama griežtą atitiktį taikomiems reguliavimo reikalavimams.

„Amlyze“ vienija ekspertus, sukaupusius didelę patirtį kovos su pinigų plovimu, finansinio sukčiavimo prevencijos ir finansų rinkos priežiūros srityse. Tarp įmonės siūlomų sprendimų – realaus laiko ir retrospektyvinė finansinių operacijų stebėsena, klientų rizikos vertinimas ir vidinių tyrimų analizė. Bendrovė teikia pažangiausius technologinius sprendimus, kurie supaprastina ir leidžia efektyviau užtikrinti pinigų plovimo ir terorizmo prevencijos procesus.

„Išlaikyti aukštai iškeltus pinigų plovimo ir teroristų finansavimo prevencijos (PPTFP) standartus mums yra esminis dalykas, todėl partnerius renkamės itin kruopščiai. Bendradarbiavimas su „Amlyze“ dar labiau sustiprins mūsų įsipareigojimus teisės aktų atitikties požiūriu, – sako Martynas Jakutis, „Satchel“ atitikties vadovas. Bendrovės „Amlyze“ ekspertiškumas rizikos vertinimo ir finansinių nusikaltimų prevencijos srityse puikiai atitinka mūsų tikslus, o individualaus „Amlyze“ sprendimų pritaikymo galimybės visiškai užtikrina atitikimą mūsų išsikeltiems reikalavimams.“

Gabrielius Bilkštys, „Amlyze“ generalinis direktorius ir įkūrėjas, pridūrė: „Bendrovės „Satchel“ ir jų klientų bazės augimas yra tikrai įspūdingas. Tokiam augimui suvaldyti reikia ne tik didesnių žmogiškųjų išteklių, bet ir padidinto dėmesio PPTFP reikalavimų atitikimui. Manome, kad šis bendradarbiavimas ne tik sustiprins tolimesnį „Satchel“ augimą, bet ir prisidės prie dar aukštesnių skaitmeninės bankininkystės paslaugų atitikties standartų.“

Rate this item
(0 votes)